آموزش کامل و جامع ثبت شرکت

آموزش کامل و جامع ثبت شرکت : برای ثبت شرکت به اولین چیزی که نیاز داری و باید آن را فراهم کنید دو یا سه نفر شریک می باشد، که به این افراد سهامدار، شریک و یا موسس نیز می گویند.

این دسته از افراد برای ثبت شرکت باید کنار یکدیگر جمع شوند و در مورد اینکه چگونه شرکت خود را به ثبت برسانند تصمیم گیری نمایند. آنها اولین تصمیمی که باید بگیرند این است که نوع شرکت خود را مشخص کنند و سپس قرار دادی بر این مبنا که سود شرکت را میان خودشان تقسیم کنند را باید تنظیم نمایند.

آموزش کامل و جامع ثبت شرکت

ثبت شرکت در کشور ایران بسیار انجام می شود و افراد زیادی برای هر نوع شرکتی که مایل هستند می توانند مدارک مورد نیاز را تحویل دهند و شرکت خود را به ثبت برسانند.

شما برای اینکه ثبت شرکت خود را انجام دهید باید بدانید که ۷ نوع شرکت وجود دارد که می توانید هر یک از

آنها را که مایل هستید را به ثبت برسانید. به طور کلی باید بدانید بیشترین شرکت هایی که در کشور ایران ثبت شده اند شرکت های سهامی خاص، سهامی عام، مسئولیت محدود و تضامنی می باشد، اگر شما با شرایط و مراحل ثبت این نوع از شرکت های آشنایی های لازم را داشته باشید به راحتی می توانید هر نوع شرکتی را که مایل هستید را به ثبت برسانید.

ولی یکی از نکاتی که بسیار اهمیت دارد و باید به آن توجه داشته باشید این است که مراحل ثبت شرکت را باید به درستی انجام دهید تا در آن مشکلی به وجود نیاید و همچنین مدارک لازم را هم باید تحویل دهید، برای اینکه با ثبت کردن شرکت آشنایی بیشتری داشته باشید در ادامه مراحل و مدارک آن را بیان می کنیم.

ثبت شرکت

مراحل ثبت شرکت :

آموزش کامل و جامع ثبت شرکت : همانطوری که باین کردیم برای ثبت شرکت باید مراحل و مدارک خاصی را ارائه دهید که این مراحل عبارتند از :

  1. اولین مرحله که بسیار مهم است و در واقع مهمترین مرحله به شمار می آید این است که مدارک مورد نیاز خود مانند کارت ملی، شناسنامه و گواهی عدم سوء پیشینه تان را باید آماده کنید. در واقع هر یک از شرکاء باید این مدارک را آماده کنند و تحویل اداره ثبت شرکت بدهند.
  2. بعد از اینکه مدارک خود را آماده کردید دومین مرحله این است که به اداره کل می روید و در سامانه ای که نام آن سازمان اسناد و املاک کشور است مدارک خود را ثبت می کنید و همچنین فرم هایی را که به شما می دهند را به طور کامل پر می کنید. دقت داشته باشید که تمامی این فرم ها را باید با دقت پر کنید چرا که مشخصات اصلی شما در این فرم ها قرار می گیرد و بازرسین بعد از بررسی آنها با درخواست شما موافقت می کنند.

ثبت شرکت

  1. مرحله سوم این است که باید نام شرکت را که انتخاب کرده اید را در فرم شخص حقوقی و فرم نام وارد کنید، دقت داشته باشید که هر یک از اسم هایی را که انتخاب کرده اید را باید به ترتیب اولویت وارد نمایید. شما باید ۵ اسم برای شرکت خود انتخاب کنید که دلیل این امر آن است که شاید یکی از آنها انتخاب نشود ، به همین دلیل شما این ۵ اسم را به ترتیب اولویت خود وارد کنید تا یکی از آنها را بر اساس قوانین و مقرراتی که وجود دارد ثبت کنند. بعد از اینکه نام شرکت را برای ثبت شرکت وارد کردید باید موضوع فعالیت خود، سرمایه اولیه شرکت و نشانی ار به طور کامل وارد نمایید.
  2. مرحله بعدی هم که یکی از مهمترین مراحل ثبت شرکت به شمار می رود و باید به آن اهمیت دهید این است که، نام شرکاء و سمت هر یک از آنها را باید وارد کنید. دقت داشته بشید که اگر شرکتی را که می خواهید ثبت کنید شعبه دیگری دارد باید آن را وارد نمایید و نشانی و آدرس دقیق آن شرکت را هم بیان کنید.
  3. پس از اینکه تمامی این مراحل را سپری کردید و هر یک از آنها مورد تایید اداره کل قرار گرفت باید شرکت نامه و اساسنامه شرکت خود را در سایت بارگذاری نمایید. در برخی از قسمت های شرکت نامه و اساسنامه پیش فرض هایی وجود دارد که باید به طور کامل هر یک از آنها را پر کنید و بعد از آن تصویری را که برابر اصل است را در سایت بارگذاری نمایید. دقت داشته باشید که کیفیت این عکس باید بسیار عالی باشد تا تمامی نوشته ها و اطلاعاتی که در آن وجود دارد به طور کامل مشاهده شود.

ثبت شرکت

  1. بعد از اینکه تمامی این مراحل را انجام دادید، باید منتظر باشید تا اداره کل ثبت شرکت از شما که اقدام نموده اید مدارک مورد نیاز را درخواست کند. بعد از اینکه شما مدارک مورد نیاز را تحویل دارد و آنها را ثبت کردن به شما شماره ثبت ارائه می دهند، شما وظیفه دارید که بعد از آن آگهی ثبت و تاسیس شرکت خود را در رومه رسمی چاپ کنید. دقت داشته باشید که در این آگهی باید اطلاعاتی مانند نوع فعالیت، نام شرکت، مدت فعالیت و … را به طور کامل بیان کنید.

انتخاب نام شرکت برای ثبت شرکت 

آموزش کامل و جامع ثبت شرکت : یکی از مهمترین موضوعاتی که در مورد ثبت شرکت وجود دارد و باید به آن اهمیت دهید این است که نام شرکت خود را بر اساس قوانین تعریف شده ای مشخص کنید. شرایطی که برای نامگذاری شرکت وجود دارد عبارت است از :

  • نام شرکت باید ریشه فارسی داشته باشد، یعنی آن نام باید در فرهنگ لغات دهخدا وجود داشته باشد.
  • نام شرکت نباید از اسامی خاص باشد.
  • نام شرکت نبید ب گونه ای باشد که افکار عمومی را فریب دهد.
  • از اسامی افرادی که دانشمند، کاشف و یا … بوده اند نباشد.
  • نباید مخالف شئونات اسلامی و نظم عمومی باشد.

شما عزیزان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید به لینک آموزش کامل و جامع ثبت شرکت در  ثبت فردا مراجعه کنید یا با شماره تماس ۴۳۹۳۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمائید.



مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : شرکت ,کامل ,داشته ,مدارک ,اینکه ,جامع ,داشته باشید ,وجود دارد ,آموزش کامل ,مورد نیاز ,مدارک مورد ,سایت بارگذاری نمایید
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فروشگاه ارس فوم MUSIC.VIDEO دنیای تنهایی من چشم ،گوش ، حلق و بینی (مراقبت و درمان) علوم و رایانه تجهیزات استخر *** *** السلام علیک یا اباصالح المهدی (عج) *** *** دخترماه جمعیت آزاد اندیشان لرستان (شهرستان بروجرد) دبیر کل علی علائی مطلب خوب